Witlox-Somers      
Lijn
                  Home Wat doen we? Waarom WS? Werkwijze WS Nieuwsbrief WS Contact WS
 
 
 

Waarom Witlox-Somers?
We zijn ervan overtuigd dat iedere ondernemer zich vooral moet bezighouden met zijn of haar specialisme. De juiste focus op dat specialisme genereert omzet en juist daar is de winst te behalen. Wij vinden dat administratieve en fiscale beslommeringen de ondernemer van die juiste focus afleiden.

De administratie en aangiftes zelf verzorgen kost veel tijd, levert lang niet altijd het maximale en gewenste resultaat op en kan zorgen voor de nodige irritatie. We zijn specialisten, werken efficiënt, zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en doen het werk met plezier en overtuiging.

Werken met Witlox-Somers betekent dat u uw zaken op administratief en fiscaal gebied perfect op orde hebt en dat u uw handen vrij heeft om te ondernemen met de juiste focus!

Drie belangrijke redenen
We hoeven er niet omheen te draaien, er zijn talloze administratiekantoren. Maar natuurlijk zijn we ervan overtuigd dat u bij ons het beste resultaat boekt. Wij geven u hierbij de drie belangrijkste redenen waarom u bij ons aan het juiste adres bent.

1. Wij zijn een relatief klein kantoor met een flexibel en toegewijd team. We weten van elkaar waar we mee bezig zijn. Dat heeft als voordeel dat taken eenvoudig overdraagbaar zijn en dat we goed en efficiënt met onze relaties communiceren en werken.

2. Meedenken is onze tweede natuur. Wij zijn zelf ook ondernemer, dus we weten dat zakendoen niet altijd volgens een vaste planning verloopt. Om vragen van onze relaties snel op te lossen is snel schakelen cruciaal. Onze organisatie is zo ingericht dat we snel reageren op vragen van onze relaties.

3. Uit ervaring weten we dat de meeste ondernemers het prettig vinden om vooraf exact te weten waar ze aan toe zijn. “Variabele nota’s” daar houden de meeste ondernemers niet van. Daarom maken wij een vaste prijsafspraak met iedere afzonderlijke relatie. Een goed gesprek en de juiste inventarisatie zal leiden tot een passende offerte met een reële en concurrerende prijs voor een vooraf gedefinieerd takenpakket. Uiteraard offreren we desgewenst ook op basis van regie-uren.