Cijfers, dat is onze passie
en daar zijn wij goed in.

Het verwerken van de financiële administratie, opstellen van de jaarstukken en indienen van fiscale aangiftes. Werken met Witlox-Somers betekent dat je alle zaken op administratief en fiscaal gebied perfect op orde hebt. Een goede basis voor financiële rust en een belangrijke voorwaarde om succesvol te kunnen ondernemen.

Samenwerken als basis voor succes

Binnen onze werkwijze staat samenwerken centraal. Onze aanpak is transparant en wij willen alles van jou en je onderneming weten. Elke klant is anders, daarom is het delen van ervaringen en het uitspreken van wensen en ambities zo belangrijk.


Samen kiezen we een manier van werken die goed bij jouw organisatie en wensen past. Efficiëntie is hierbij het uitganspunt vandaar dat wij bij voorkeur werken met een volledig digitaal dossier van al onze relaties. Dit geeft ‘real time’ inzicht zodat jij als ondernemer op elk moment van de dag de status kunt inzien en hierop kan anticiperen.

Heb je een vraag of wil je
sparren over een financieel of fiscaal vraagstuk?


Maak een afspraak

Het voordeel van Witlox-Somers

We hoeven er niet omheen te draaien, er zijn talloze administratiekantoren. Maar natuurlijk zijn wij ervan overtuigd dat je bij ons het beste resultaat boekt. De drie belangrijkste redenen waarom je bij Witlox-Somers aan het juiste adres bent:

Snel en flexibel

Wij zijn flexibel en werken met een toegewijd team van multidisciplinaire professionals. We kennen elkaars klanten en weten waar collega’s mee bezig zijn. De lijntjes zijn kort en taken zijn eenvoudig overdraagbaar. Hierdoor kunnen we snel schakelen en hoef je nooit lang op een antwoord te wachten.

Ondernemend en proactief

Meedenken is onze tweede natuur. Wij zijn zelf ook ondernemer, dus kennen wij de uitdagingen van het zakendoen. We werken proactief, weten wat er in de financiële markt speelt en worden regelmatig ingezet als sparringpartner bij complexe investeringsvraagstukken.

Transparant en eerlijk

‘Variabele nota’s’ daar houden ondernemers niet van. Daarom maken wij liever vaste prijsafspraken voor een vooraf gedefinieerd takenpakket. Een open gesprek en goede inventarisatie zal leiden tot een passende offerte met een reële prijs. Uiteraard offreren we desgewenst ook op basis van regie-uren.

Onze werkwijze is overzichtelijk, onze resultaten zijn helder en onze prijzen transparant.