Werken bij een ambitieus administratiekantoor?

Werken bij Witlox-Somers betekent werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Ons team bestaat uit ambitieuze collega’s met allerlei expertises. Wij werken efficiënt, zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en doen ons werk met plezier en overtuiging. Uiteraard bieden wij voldoende mogelijkheden voor opleiding en ontplooiing want daar profiteer niet alleen jij maar onze klanten ook van.

Bij Witlox-Somers zijn wij altijd op zoek financieel talent. Zoek jij een uitdagende baan bij een leuke werkgever? Stuur dan snel je open sollicitatie met CV.

Stuur je open sollicitatie 

Wat hebben we jou te bieden?

Een open leercultuur

Leren bij Witlox-Somers doe je iedere dag. Onze collega’s willen van elkaar leren! Ben je student, junior of heb je al flink wat jaren ervaring? Bij Witlox-Somers helpen wij jou om het beste uit je zelf te halen: er is voldoende ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Prettige arbeidsvoorwaarden

Werk je bij Witlox-Somers dan kom je in dienst van een ambitieuze organisatie. Wat hoort daarbij? Je ontvangt een marktconform salaris dat afhankelijk is van je ervaring. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid tot het samenstellen van een opleidingsbudget dat in overleg te besteden is.

Een informele werksfeer

Je wordt gewaardeerd om wie je bent en wat je doet. Bij Witlox-Somers wordt hard gewerkt, maar er is voldoende ruimte voor ontspanning. Uiteraard kun je in overleg flexibel werken.

Uitdagende projecten

We werken niet voor maar met onze klanten. Samen halen wij het beste rendement uit de relatie. Regelmatig wordt jouw expertise gebruikt voor inbreng in projecten, uiteraard afhankelijk van de rol die je bij Witlox-Somers vervult.

Actuele vacatures

Stagiares

Ambitieuze jonge studenten
zijn altijd welkom voor een
leerzame stageplaats.

Witlox Somers personeel advertentie website2